ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ Patio Theater ΣΤΟ HiddenWires.co.uk

Ημερ. δημοσίευσης | 20 Μαΐου, 2016

Stealth Acoustics’ Patio Theater

Λανσαρίστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά κατά τη διάρκεια της έκθεσης ISE 2016, ως ένα σύστημα ψυχαγωγίας με πλήρη θωράκιση από τα καιρικά φαινόμενα. Το Patio Theater συνδυάζει ψυχαγωγία με εικόνα μεγάλης διαγωνίου, υψηλή φωτεινότητα με εικονοστοιχεία LED και πανίσχυρο ηχοσύστημα, με τα βραβευμένα ηχεία της Stealth Acoustics. Μέσω ενός αθόρυβου, αυτοματοποιημένου μηχανισμού, η οθόνη ανυφώνεται από το εσωτερικό του προστατευτικού της κελύφους.

Το Stealth Patio Theater παρέχει μια νέα ευκαιρία πωλήσεων για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες στην Ευρώπη. Επιτρέπει στους τελικούς καταναλωτές να απολαύσουν ταινίες, αθλητικά γεγονότα και συμβατικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο ύπαιθρο, κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα απογεύματα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα προβολής, το Stealth Patio Theater μπορεί να υπομένει όλα τα καμώματα του καιρού και παρά όλα αυτά, να συνεχίζει να λειτουργεί απολύτως αξιόπιστα.

Το σύστημα αναπαραγάγει ολοζώντανες, φωτεινές εικόνες, ακόμα και κάτω από απευθείας ηλιακό φως. Σε συνδυασμό με το δυναμικό ήχο surround πλήρους φάσματος, δημιουργεί μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, στην ίδια σας την αυλή!
Ως προς το φινίρισμα της καμπίνας του, διατίθεται ποικιλία επιλογών. Μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με την αισθητική της αυλής του πελάτη, ώστε να επιτευχθεί η χρυσή τομή μεταξύ υψηλής απόδοσης και προσεγμένης αισθητικής.

ΤΟ STEALTH PATIO THEATER ΑΠΟΣΠΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ RESIDENTIAL SYSTEMS
“ ΣΤΗ CEDIA EXPO 2015

Ημερ. δημοσίευσης | 5 Νοεμβρίου, 2015

CEDIA-2015

Το περιοδικό Residential Systems τίμησε το Patio Theater με τη διάκριση “Best of Show Award” στην έκθεση CEDIA του 2015. Το εν λόγω βραβείο τιμά τα πλέον δημιουργικά και εξαιρετικά νέα προϊόντα που επιδεικνύονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι κατασκευαστές είχαν καταθέσει τα προϊόντα πως υποψηφιότητα, πριν την άφιξη αυτών στο Dallas. Στη συνέχεια, ένα σύνολο από ανώνυμους επαγγελματίες εγκαταστάτες και δημοσιογράφους αξιολόγησε τις υποψηφιότητες με βάση γραπτές αναφορές και επί τόπου επισκέψεις στα εκάστοτε εταιρικά περίπτερα. Το βραβείο μας παρελήφθη από τον πρόεδρο της Stealth Acoustics, Paul Hagman, συνοδεία του αντιπροέδρου Steve Olszewski.

«Μας τιμά ιδιαίτερα που το κοινό της CEDIA αναγνώρισε το Patio Theater ως τη νεότερη και πλέον καινοτομική λύση για την ψυχαγωγία στο ύπαιθρο. Για αυτό ακριβώς και το σχεδιάσαμε» είπε ο Paul Hagman.

Το Stealth Patio Theater είναι ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα ψυχαγωγίας για υπαίθριους χώρους, το οποίο συνδυάζει εικόνα μεγάλης διαγωνίου με αναλογίες 16:9 μαζί με τις βραβευμένες τεχνολογίες ηχείων και ενίσχυσης ήχου της Stealth Acoustics. Το κάθε σύστημα ενσωματώνει δύο ή και περισσότερα ηχεία, μαζί με υπογούφερ, σε μια μονολιθική καμπίνα που το προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα όσο αυτό δεν χρησιμοποιείται.